CARNAVAL 2024 IN HET SCHOTTELZAKKENRIJK!

 

Van vrijdag 9 tot en met dinsdag 13 februari staat het mooiste feest van het jaar weer op de rol!

CARNAVAL! En dat vier je natuurlijk in het Schottelzakkenrijk!

We hebben weer hard ons best gedaan en geprobeerd om een mooi programma neer te zetten voor jong en oud!

 

Vrijdag 9 februari

Traditioneel trappen we de carnaval af op basisschool de vier heemskinderen. Waar een heus carnavals-ganzenbord gespeeld zal gaan worden. Maar natuurlijk is er ook genoeg tijd om lekker te hossen en de polonaise te lopen met Onze grote én kleine hoogheden!

Op vrijdagavond zal in onze residentie Onder d'n Plag allereerst het feest van onze Jeugdprins en prinses gevierd worden! 

Het beloofd een feestelijke avond te worden voor alle kinderen vanaf 8 jaar. Het feest zal zijn van 19.00 tot een uurtje of 20.30 uur.

Na het jeugdfeest is het tijd voor iedereen vanaf 16 jaar.  Bij Over d'n Dam FM beloofd het een gezellige en muzikale avond te worden met "ouwer en nieuwerwetse" piratenhits! Naast muziek hebben we deze avond nog wat leuke verrassingen in petto. Wat dit is? Ben er bij vrijdagavond en je komt erachter!

 

Zaterdag 10 februari

Zaterdag staat natuurlijk in het teken van onze grote optocht!

De optocht zal zoals al jaren gebruikelijk door de straten van Deursen-Dennenburg trekken en het beloofd ook dit jaar weer een fantastische stoet aan creaties te worden. Start van de optocht is 13.11 uur vanaf de laagstraat en kerkplein.

Direct na afloop van de optocht (vanaf 15.30 uur) is feestpaleis de Plag geopend voor de echte carnavalleske gezelligheid!

DJ REsound verzorgd de muzikale omlijsting en natuurlijk ontbreken de jeugdprijsuitreiking (omstreeks 18.00 uur) en de seniorenprijsuitreiking (omstreeks 20.30 uur) niet.

 

Ook vindt vanavond in Soos Madhouse in Ravenstein het HORDfest plaats. Een feest speciaal voor de jeugd van 12 tot en met 15 jaar.

 

Zondag 11 februari

Vanavond vindt het HORDfest plaats in 't Slotje in Herpen.  Een feest speciaal voor de jeugd van 12 tot en met 15 jaar.

 

Maandag 12 februari

Maandagavond staat al jaren bekend vanwege hét feest van de Prins(es)! Dat zal dit jaar niet anders zijn. 

Prins Jan d'n Derde en zijn gevolg nodigen jullie allemaal van harte uit in Zonnedael bij de familie Flodder! Wie kent ze niet? 

Een heerlijk thema waar iedereen goed mee uit de voeten kan! DJ Joey Festa en een surprise act zorgen gegarandeerd voor een super avond. (20.00 - 01.00 uur)

Zoals ieder jaar hanteren we ook nu weer het All-in principe. Als lid van de Schottelzakken betaal je slechts 3 tientjes entree en ben je geen lid dan betaal je 35 eurootjes. Dit is inclusief (rose) bier, wijn en fris. Sterke drank en shotjes zijn verkrijgbaar tegen een gereduceerd tarief.

 

Dinsdag 13 februari

We starten deze dinsdagochtend met iets nieuws! 

En wel een CARNAVALSBRUNCH! van 11.11 - 13.11 uur is iedereen, van jong tot oud meer dan welkom om gezellig en lekker samen te brunchen. Wij zorgen voor soepen, warme en koude broodjes en koffie/thee, melk en jus d'orange zijn inbegrepen. Voor deelname aan de brunch is aanmelden noodzakelijk en kan gemakkelijk en snel via onze website www.schottelzakken.nl/brunch  of meld je aan via de Whatsapp bij Johan Kuijpers (0653104724)

Kosten voor de brunch zijn als volgt: 

Kinderen van 0 t/m 3 jaar: gratis

Kinderen van 4 t/m 12 jaar: 5 euro

13 jaar en ouder LEDEN: 7,50 euro

13 jaar en ouder NIET LEDEN: 10 euro

 

Na de brunch (vanaf 13.11 uur) is het tijd voor de familiemiddag. Een middag voor iedereen en natuurlijk volop vermaak voor alle kinderen! Waaronder een mooie bingo!

 

Met de Schottelzakverbranding om 17.11 uur komt er een einde aan het carnavalsfeest in het Schottelzakkenrijk.

 

Bovenstaand programma is onder voorbehoud.

Wijzigingen in het programma zullen worden gedeeld via onze website, sociale mediakanalen (Facebook en Instagram) en via de dorps groepsapps.