Het Vijfsterrenfeest

VIJFSTERRENFEEST 2024

CV De Schottelzakken organiseert al vele jaren dit mooie evenement en dat zal dit jaar niet anders zijn.

Vrijdag 13 en zaterdag 14 september aanstaande zal op het evenemententerrein bij Onder d'n Plag in Demen weer het jaarlijks terugkerende Vijfsterrenfeest plaatsvinden.

Een dorpsfeest bomvol gezelligheid en sportiviteit voor jong en oud!

Vrijdagavond 13 september staat in het teken van feest in de tent! Met DJ act Plug 'n Play, Rampenplan en DJ Dion, garanderen wij dat het een dampende, feestende massa zal zijn.

Zaterdag zal traditiegetrouw het beachvolleybal en jeu de boules toernooi plaatsvinden. Voor deze toernooien is aanmelden verplicht en ook al mogelijk via onze website. Jeu de boules is vanzelfsprekend individueel. Het beachvolleybal is in een 5 tegen 5 vorm. Vorig jaar zat het toernooi nagenoeg vol dus twijfel niet en doe mee met je vrienden/vriendinnen groep, straat, carnavalsgroep, familie, buurt of in welke combinatie dan ook!

Overdag zal er op het terrein ook meer dan genoeg vermaak zijn voor de kinderen, zoals een springkussen, pannaveldje, en een clown.

Natuurlijk is er ook meer dan voldoende gelegenheid om in de tent of lekker buiten op het terras te genieten van een hapje en drankje(s).

We gaan deze zaterdag non-stop door met een mooi programma in de tent. Met vroeg in de avond live muziek van de Saxypianoshow en met later op de avond DJ Joey Festa achter de knoppen is er geen enkele reden om (vroeg) naar huis te gaan!

Zet vrijdag 13 en zaterdag 14 september dus alvast in de agenda of op de kalender en kom met zijn allen dit dorpsfeest vieren!

KAARTVERKOOP GEOPEND!

Voor vrijdagavond 13 september is de kaartverkoop geopend! 

Voor de snelle kopers hebben we (slechts) 60 snelle sterren tickets voor slechts €12.50* per stuk.  (OP=OP!)

Reguliere kaartjes kosten €16,50* per stuk

Tickets koop je gemakkelijk en snel via de knop hiernaast

* Exclusief service en transactiekosten

Aanmeldformulier beachvolleybal

Naam *
emailadres *
mobiele telefoonnummer *
Teamnaam *
Opmerkingen

Aanmeldformulier Jeu de boules

Naam *
E-mailadres *
Mobiele telefoonnummer *
Opmerkingen

Volg ons via onze social media kanalen voor

het allerlaatste nieuws!

Laatste nieuws

PROGRAMMA VIJFSTERRENFEEST 2024!

Sponsoren bedankt!