Het Vijfsterrenfeest

VIJFSTERRENFEEST 2023

CV De Schottelzakken organiseert al vele jaren dit mooie evenement en dat zal dit jaar niet anders zijn.

Vrijdag 8 en zaterdag 9 september aanstaande zal op het evenemententerrein bij Onder d'n Plag in Demen weer het jaarlijks terugkerende Vijfsterrenfeest plaatsvinden.

Een dorpsfeest bomvol gezelligheid en sportiviteit voor jong en oud!

Vrijdagavond 8 september staat in het teken van feest in de tent! Met DJ act Hek van de Dam, Aprés ski (feest) DJ Papa Lauda en DJ Dion, garanderen wij dat het een dampende, feestende massa zal zijn.

Zaterdag zal traditiegetrouw het beachvolleybal en jeu de boules toernooi plaatsvinden. Voor deze toernooien is aanmelden verplicht en ook al mogelijk via onze website. Jeu de boules is vanzelfsprekend individueel. Het beachvolleybal is in een 5 tegen 5 vorm. Vorig jaar zat het toernooi nagenoeg vol dus twijfel niet en doe mee met je vrienden/vriendinnen groep, straat, carnavalsgroep, familie, buurt of in welke combinatie dan ook!

Overdag zal er op het terrein ook meer dan genoeg vermaak zijn voor de kinderen, zoals een springkussen, pannaveldje, en een clown.

Natuurlijk is er ook meer dan voldoende gelegenheid om in de tent of lekker buiten op het terras te genieten van een hapje en drankje(s).

We gaan deze zaterdag non-stop door met een mooi programma in de tent. DJ Rick zal aftrappen. Het enorm muzikale duo Suitz zal voor ieder wat wils en in meerdere sets de lekkerste muziek live spelen, en DJ act de Charmante Gasten zal later op de zaterdagavond nog één keer maximaal gas geven!  Geen enkele reden dus om (vroeg) naar huis te gaan!

Zet vrijdag 8 en zaterdag 9 september dus alvast in de agenda of op de kalender en kom met zijn allen dit dorpsfeest vieren!

KAARTVERKOOP GEOPEND!

Voor vrijdagavond 8 september is de kaartverkoop geopend! 

Voor de snelle kopers hebben we (slechts) 111 snelle sterren tickets voor slechts €11,11 per stuk.  (OP=OP!)

Reguliere kaartjes kosten €15,- per stuk

Tickets koop je gemakkelijk en snel via de knop hiernaast

Aanmeldformulier beachvolleybal

Naam *
emailadres *
mobiele telefoonnummer *
Teamnaam *
Opmerkingen

Aanmeldformulier Jeu de boules

Naam *
E-mailadres *
Mobiele telefoonnummer *
Opmerkingen

Volg ons via onze social media kanalen voor

het allerlaatste nieuws!

Laatste nieuws

PROGRAMMA VIJFSTERRENFEEST 2023!

Sponsoren bedankt!