Nieuws


Laatste nieuws:


Vijfsterrenfeest 2019!Vrijdag 6 en zaterdag 7 september is er weer een nieuwe editie van het welbekende Vijfsterrenfeest!
Ook dit jaar zal dit mooie dorpsfeest weer terugkeren naar de Sint Jansstraat te Neerlangel.


CV de Schottelzakken organiseert dit mooie dorpsevenement inmiddels alweer vele jaren, en de weg die het Vijfsterrenfeest vorig jaar is ingeslagen zal dit jaar herhaald worden.


De vrijdagavond staat in het teken van een mooi tentfeest. Met het welbekende DJ duo LAMPEGASTUH en met DJ Edwin beloofd het knalfeest te worden voor jong en oud, waarbij iedereen van harte welkom is! De tent opent om 20.30 uur en de entree bedraagt deze avond 10 euro.


De zaterdag beloofd weer een prachtige dag vol sportiviteit en dorpse gezelligheid te worden voor iedereen.
Natuurlijk keren de traditionele beachvolleybal- en jeu de boules toernooien weer terug, waar weer fel om de prijzen gestreden kan gaan worden. Ook zal er weer gezorgd worden voor leuke activiteiten voor alle kinderen, waaronder springkussens, en zal de bekende clown Fleur de kinderen komen vermaken!
Op het terrein zal een groot terras zijn waar iedereen rustig kan zitten, uitrusten, en genieten van de nodige drankjes en hapjes. Ook keert het "Godfried Geniet Gebied" weer terug, waar je de lekkerste speciaal biertjes kunt drinken van Brouwerij de Kluys.
Reden om vroeg naar huis te gaan is er niet deze zaterdag, Overdag zal er op het grote terras gezorgd worden voor gezellige (live) muziek, waarna het in de avond uren in de tent gewoon lekker door zal gaan!
DJ Tiago, DJ Joey en feest-kwartet Feestgangers XXL zullen zorgen dat het weer een onvergetelijke editie zal worden van het Vijfsterrenfeest!


Meedoen aan het beachvolleybal toernooi, samen met je vriendengroep, carnavalsgroep, buren of dorpsgenoten? Meld je dan aan via het inschrijfformulier opwww.schottelzakken.nl/vijfsterrenfeest of stuur een mail naar vijfsterrenfeest@outlook.comTheo Schepens ontvangt Raafje van Verdiensten

Dorpsraad Ravenstein Reikt deze raafjes uit aan mensen die veel betekenen voor de gemeenschap

Lees meer

Pronkzitting weekend méér dan geslaagd!

Met vele gevarieerde acts en op zaterdag een uitverkochte zaal

Lees meer

Nieuwjaarsreceptie 2018

Zaterdag 6 januari is er een mooi en gevarieerd programma voor jong en oud.

Lees meer

Prins Ruud d'n Twidde en zijn Adjudant Johan heersen over het Schottelzakkenrijk!

Prins Ruud d'n twidde is de nieuwe heerser in ons Schottelzakkenrijk!


Lees meer

Prinsonthulling 2017

Op zaterdagavond 4 november 2017 zal onze nieuwe Prins of Prinses onthuld gaan worden. 

Lees meer