Nieuws


Laatste nieuws:


Johan vd Horst komt tevoorschijn als de nieuwe heerser

van het Schottelzakkenrijk

Prins Johan d´n Urste, 23 jaar oud, is geboren en getogen in Deursen-Dennenburg. Hij werkt als afstuderende leerkracht op basisschool De Vijfmaster in Veghel. Verder is hij actief betrokken bij verschillende horecagelegenheden in de buurt en zet hij zich in als vrijwilliger bij het Vijfsterrenfeest. Carnaval is bij hem met de paplepel ingegoten. Als fanatieke wagenbouwer van carnavalsgroep C.V. Warum is dé Nie is hij groot geworden in de bouwschuur welke staat bij zijn ouderlijk huis.

Als Adjudante heeft hij Eline van Lieshout gekozen. Al vanaf de kleuterschool zijn zij beste vrienden en dus was de keuze snel gemaakt. Eline, 25 jaar oud, is ook geboren en getogen in Over d’n Dam. Zij is werkzaam bij de thuiszorg van Interzorg in Oss. Verder is ze betrokken bij vrijwilligerswerk in het dorp. Carnaval zit ook bij haar in het bloed, ze is maar liefst 3x jeugdprinses geweest van de Schottelzakken. Ook is ze al vele jaren actief bij dezelfde carnavalsgroep als de Prins.

Samen met de pages Evi en Lieke gaan zij er weer een ‘ontiegelijk’ mooi jaar van maken in, volgens eigen zeggen, de mooiste baan van Over d’n Dam met als motto: ‘Neemt ’t nie te zwaar, mi carnaval leven wij lam & gelukkig’.
Theo Schepens ontvangt Raafje van Verdiensten

Dorpsraad Ravenstein Reikt deze raafjes uit aan mensen die veel betekenen voor de gemeenschap

Lees meer

Pronkzitting weekend méér dan geslaagd!

Met vele gevarieerde acts en op zaterdag een uitverkochte zaal

Lees meer

Nieuwjaarsreceptie 2018

Zaterdag 6 januari is er een mooi en gevarieerd programma voor jong en oud.

Lees meer

Prins Ruud d'n Twidde en zijn Adjudant Johan heersen over het Schottelzakkenrijk!

Prins Ruud d'n twidde is de nieuwe heerser in ons Schottelzakkenrijk!


Lees meer

Prinsonthulling 2017

Op zaterdagavond 4 november 2017 zal onze nieuwe Prins of Prinses onthuld gaan worden. 

Lees meer