Nieuws


Laatste nieuws:


Geslaagde Pronkzittingen achter de rug!


We mogen weer terug kijken op een meer dan geslaagd Pronkzitting weekend.

De pronkzitting in onze residentie Onder d'n Plag in Demen had hetzelfde goede niveau als andere jaren. De editie van dit jaar had in Jacques de Vocht een debutant als presentator.

Met zo'n 12 optredens van eigen bodem was het weer een lekker druk en vol programma.

Muziekgroep Dedico, in een vrij kleine samenstelling , liet in de Krattenpolka prinses Rowena en adjudant Marieke en de Raad van Velen meespelen met kratjes lege bierflesjes.

Camiel van Thiel is in Demen niet weg te denken. In de act met de drie schaftende bouwvakkers was zijn rol duidelijk waarneembaar. In de slotact van de avond wist Camiel de toeschouwers te boeien met zijn relaas van Nico, de kickboxer . Als een echte ‘fighter’ bewoog hij over het toneel en strooide met woordgrappen.


Dans was er van Lotte Dans en de Little D-dansers. Voor deze laatste komt het einde .

Voorzitter Ronald van Weijenburg zette de groep en hun begeleiders in het zonnetje.
Nieuwjaarsreceptie 2018

Carnavalsvereniging de Schottelzakken wenst iedereen een mooi, feestelijk maar bovenal gezond 2018 toe!

Graag zien wij iedereen aanstaande zaterdag 6 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie in Onder d'n Plag. Vanaf 16.30 tot in de late uurtjes met een mooi en vol programma voor alle leeftijden.

Zo is er onder andere een FIFA toernooi op de playstation, worden er films getoond in een heuse bioscoop, is er een kahoot quiz,  Spelen Dedico en OBK een mooi stukje muziek en zal er voor lekker eten worden gezorgd.