Nieuws


Laatste nieuws:


Geslaagde Pronkzittingen achter de rug!


We mogen weer terug kijken op een meer dan geslaagd Pronkzitting weekend.

De pronkzitting in onze residentie Onder d'n Plag in Demen had hetzelfde goede niveau als andere jaren. De editie van dit jaar had in Jacques de Vocht een debutant als presentator.

Met zo'n 12 optredens van eigen bodem was het weer een lekker druk en vol programma.

Muziekgroep Dedico, in een vrij kleine samenstelling , liet in de Krattenpolka prinses Rowena en adjudant Marieke en de Raad van Velen meespelen met kratjes lege bierflesjes.

Camiel van Thiel is in Demen niet weg te denken. In de act met de drie schaftende bouwvakkers was zijn rol duidelijk waarneembaar. In de slotact van de avond wist Camiel de toeschouwers te boeien met zijn relaas van Nico, de kickboxer . Als een echte ‘fighter’ bewoog hij over het toneel en strooide met woordgrappen.


Dans was er van Lotte Dans en de Little D-dansers. Voor deze laatste komt het einde .

Voorzitter Ronald van Weijenburg zette de groep en hun begeleiders in het zonnetje.
Theo Schepens ontvangt Raafje van Verdiensten

Onze President Theo Schepens heeft tijdens de nieuwjaarsreceptie van dorpsraad Ravenstein een "Raafje van verdiensten" in ontvangst mogen nemen. Dit voor zijn enorme inzet binnen het verenigingsleven in onze dorpen. 

Binnen onze carnavalsvereniging is hij naast Prins en raadslid nu al jaren President en regelt hij zo'n beetje alles voor onze raad van velen.

Eigenlijk doet Theo teveel om op te noemen, daarom is dit Raafje van verdiensten dik en dik verdiend.