Nieuws


Laatste nieuws:


Geslaagde Pronkzittingen achter de rug!


We mogen weer terug kijken op een meer dan geslaagd Pronkzitting weekend.

De pronkzitting in onze residentie Onder d'n Plag in Demen had hetzelfde goede niveau als andere jaren. De editie van dit jaar had in Jacques de Vocht een debutant als presentator.

Met zo'n 12 optredens van eigen bodem was het weer een lekker druk en vol programma.

Muziekgroep Dedico, in een vrij kleine samenstelling , liet in de Krattenpolka prinses Rowena en adjudant Marieke en de Raad van Velen meespelen met kratjes lege bierflesjes.

Camiel van Thiel is in Demen niet weg te denken. In de act met de drie schaftende bouwvakkers was zijn rol duidelijk waarneembaar. In de slotact van de avond wist Camiel de toeschouwers te boeien met zijn relaas van Nico, de kickboxer . Als een echte ‘fighter’ bewoog hij over het toneel en strooide met woordgrappen.


Dans was er van Lotte Dans en de Little D-dansers. Voor deze laatste komt het einde .

Voorzitter Ronald van Weijenburg zette de groep en hun begeleiders in het zonnetje.
Vijfsterrenfeest 2018

Vrijdag 7 en zaterdag 8 september jongstleden stond het Vijfsterrenfeest weer aan de sint jansstraat in Neerlangel.

Bernard Brands had zijn land weer ter beschikking gesteld om dit mooie evenement te kunnen realiseren.

Met een nieuwe commissie, bestaande uit Iris van der Ven, Perone van Keijsteren, Ronald van Weijenburg, Johan Kuijpers, Johan van der Horst en Stefan van Schadewijk werd er vrij last-minute besloten om ook dit jaar weer een mooi dorps evenement neer te zetten.

Dit jaar is er de de keuze gemaakt om het Vijfsterrenfeest in een iets andere vorm te gieten, dit naar aanleiding van de diverse reacties uit voorgaande jaren door vele dorpsbewoners.

Op vrijdagavond was er een heus zomercarnaval in de feesttent. DJ Job en feestact " De rubberen schuimboten" wisten er een mooi feestje van te maken en met ongeveer 200 bezoekers deze avond was er een gezellige en goede sfeer.

Zaterdag was een dag vol sportief vermaak en gezelligheid voor jong en oud.Zo was er het traditionele beachvolleybaltoernooi, waar dit jaar 14 teams aan meededen. Het toernooi werd uiteindelijk gewonnen door "De Matties".

Bij het jeu de boules toernooi, met een kleine 20 fanatieke deelnemers was Clazien de Vocht na een spannende finale de gelukkige winnares.

Met luchtkussens en Clown Fleur was er ook volop vermaak voor alle kinderen.

Ook kon er op het grote terras gezellig bijgekletst worden onder het genot van een hapje en een drankje.

Nieuw was dit jaar het "Godfried geniet gebied". Hier kon men genieten en relaxen van de heerlijke Godfried bieren van Brouwerij de Kluys uit Neerlangel. Ook zorgde de brouwers Frenk en Dorus dat geïnteresseerden een rondleiding en natuurlijk de nodige uitleg konden krijgen in hun brouwerij.

Direct na het toernooi verplaatste iedereen zich van het terras de feesttent in, waar DJ Rick en zanger Foek aus Holland er nog een erg gezellige avond van wisten te maken.

Ondanks het feit dat voor vele dorpsbewoners het nieuwe programma blijkbaar niet helemaal duidelijk was kunnen wij spreken van een succesvolle editie.

Mochten er vragen, opmerkingen, klachten of ideeën zijn betreffende het Vijfsterrenfeest dan horen wij dat graag!

Als laatste willen wij graag iedereen bedanken die dit dorpsfeest mede mogelijk maken:

Alle vrijwilligers die hebben geholpen bij de op- en afbouw van het terrein en achter de bar.

Bernard Brands voor het ter beschikking stellen van het terrein.

Onze sponsoren die ons financieel steunen en/of enorm helpen met vele andere zaken.

De omwonenden in Neerlangel voor hun gastvrijheid.