We bakken ze weer bruin!

Ook dit jaar zullen wij van CV De Schottelzakken weer de lekkerste oliebollen, krentenbollen en appelbeignets bakken op oudjaarsdag!

U kunt de vers gebakken oliebollen, krentenbollen en appelbeignets zelf afhalen bij onze baklocatie. Deze is te vinden bij Camiel van Thiel aan de Hoogstraat in Deursen.
Daarnaast zullen wij met onze oliebollenkraam op bepaalde tijdstippen op een aantal plekken in Over d'n Dam staan waar u alle zelfgebakken lekkernijen kunt kopen. Ook hier zorgen we voor een veilige verkoop.

De tijdstippen en locaties zijn als volgt:

10.00 - 10.30 uur : Neerlangel, bij de kerk

10.45 - 11.15 uur: Demen, bij de kerk

11.30 - 12.00 uur: Dieden, bij Bernard van Huisseling

12.15 - 13.00 uur: Dennenburg, kruispunt bij familie Bens

De gehele dag vanaf 08.00 uur: Deursen, Hoogstraat bij Camiel van Thiel

Naast deze vaste locaties is het plaatsen van bestellingen ook mogelijk. Bestellingen kunt u doorbellen, of WhatsAppen naar Rens van Lieshout op 06 30 70 17 17 of gebruik het bestelformulier op onze site.

Voorwaarden bestellingen

Alle bestellingen die geplaatst zijn vóór 31 december, via het bestelformulier op onze site of door gebeld of via WhatsApp besteld zijn zullen worden thuis bezorgd. Thuisbezorging geldt alleen voor bestellingen binnen Over d'n Dam. (daarbuiten kan in overleg) Zorg bij het bestellen dat uw adresgegevens en telefoonnummer bij ons bekend zijn.