nieuws


Laatste nieuws:

WIE WORDT ONZE NIEUWE PRINS OF PRINSES?

De 11 namen zijn inmiddels bekend gemaakt.

Wie zal er komend seizoen met de scepter over ons Schottelzakkenrijk zwaaien?


Zaterdag 3 november zullen we erachter komen.

Onze residentie onder d'n plag zal geopend zijn vanaf 20.30 uur, waarna eerst Prins Ruud 2 en zijn Adjudant Johan officieel hun carnavalsseizoen zullen eindigen. Omstreeks 22.11 uur zal er gestart worden met de onthulling van onze nieuwe Prins of Prinses, dit jaar verzorgd door stichting jeugdwerk!

Na de onthulling en de installatie van onze Raad van elf zal er een mooi feest losbarsten m.m.v. DJ Sonny.
Pronkzitting weekend méér dan geslaagd!

Dankzij het werk van veel vrijwilligers en de inzet van de vele artiesten is er ook dit jaar weer een pronkzitting van hoge kwaliteit neergezet.

De kinderen Rien (Henri Brands) en Fien (Suzanne Kuijpers) luisteren ademloos naar een sprookje voorgelezen door hun moeder (Ellen Megens).Op heel subtiele wijze wordt in het verhaal de hele geschiedenis van het niet doorgaan van de fusie verteld. De toeschouwers luisteren ademloos en lachen en een enkele keer klinkt er applaus. Hoewel de naam van de hoofdpersoon nergens genoemd werd , kon iedereen Martin Jan van Mourik ontdekken. 

Prins Reinout XXlll (Bernard Brands) had een aantal onderscheidingen. Bovenal sprak hij optimistische woorden. ,,Het gaat goed komen met de fusie", sprak hij. Hij ziet zich als een bruggenbouwer. Als inwoner van Over D'n Dam en voormalig deelnemer aan de pronkzitting in Demen kreeg hij de sympathie van de uitverkochte zaal. 

Kim en Iris als de twee Heemskinderen roddelden er op hun rose bankje flink op los. Het meegenomen snoepgoed lieten ze zich goed smaken. Uiteraard was er dans, van de allerkleinsten tot het bijna proffesionele optreden van Lotte Dans. Dedico is elk jaar wel van de partij en speelt op een solide wijze. Camiel van Thiel presenteerde de pronkzitting en deed dit alles in een rijmvorm. Hij schudde de aankondigingen als het ware zo maar uit zijn mouw.