nieuws


Laatste nieuws:

Het vijfsterrenfeest komt er weer aan, en wel op vrijdag 7 en zaterdag 8 september aanstaande!

Dit jaar zal de feesttent wederom in ons mooie Neerlangel neerstrijken.
Het programma ziet er dit jaar ietsjes anders uit dan de afgelopen jaren:


Op vrijdagavond is het feest in de tent met een heus Zomer Carnaval! Zoals jullie van ons gewend zijn zullen een goede DJ en artiest van deze avond weer 1 groot feest maken!


Zaterdag middag kan iedereen zich weer van zijn of haar sportieve kant laten zien bij het grote beachvolleybal toernooi of bij het jeu de boules toernooi. Natuurlijk zullen we zorgen voor leuke activiteiten voor de kinderen en zal er gezorgd worden voor een goed stukje muziek op het terras.


Meer info zal snel bekend gemaakt gaan worden!
Ben jij erbij?!

Pronkzitting weekend méér dan geslaagd!

Dankzij het werk van veel vrijwilligers en de inzet van de vele artiesten is er ook dit jaar weer een pronkzitting van hoge kwaliteit neergezet.

De kinderen Rien (Henri Brands) en Fien (Suzanne Kuijpers) luisteren ademloos naar een sprookje voorgelezen door hun moeder (Ellen Megens).Op heel subtiele wijze wordt in het verhaal de hele geschiedenis van het niet doorgaan van de fusie verteld. De toeschouwers luisteren ademloos en lachen en een enkele keer klinkt er applaus. Hoewel de naam van de hoofdpersoon nergens genoemd werd , kon iedereen Martin Jan van Mourik ontdekken. 

Prins Reinout XXlll (Bernard Brands) had een aantal onderscheidingen. Bovenal sprak hij optimistische woorden. ,,Het gaat goed komen met de fusie", sprak hij. Hij ziet zich als een bruggenbouwer. Als inwoner van Over D'n Dam en voormalig deelnemer aan de pronkzitting in Demen kreeg hij de sympathie van de uitverkochte zaal. 

Kim en Iris als de twee Heemskinderen roddelden er op hun rose bankje flink op los. Het meegenomen snoepgoed lieten ze zich goed smaken. Uiteraard was er dans, van de allerkleinsten tot het bijna proffesionele optreden van Lotte Dans. Dedico is elk jaar wel van de partij en speelt op een solide wijze. Camiel van Thiel presenteerde de pronkzitting en deed dit alles in een rijmvorm. Hij schudde de aankondigingen als het ware zo maar uit zijn mouw.